пʼятницю, 10 вересня 2010 р.

Розвиток підприємництва у місті Біла Церква за останні роки


Станом на 1 липня 2010 року в місті працює 18890 суб’єктів малого підприємництва, частка надходжень до бюджетів усіх рівнів від їхньої діяльності становить 47,0%. Протягом 2006-2010 років цей відсоток постійно збільшувався, це все свідчить про сприятливі умови для розвитку малого підприємництва в місті.

Рішенням Білоцерківської міської ради від 26 грудня 2006 року № 199 затверджено Програму розвитку малого підприємництва в м. Біла Церква на 2007-2008 роки. Рішенням Білоцерківської міської ради від 18 лютого 2009 № 949 року затверджено Програму розвитку малого підприємництва в м. Біла Церква на 2009-2010 роки. Метою цих програм є створення сприятливого середовища для підприємницької діяльності.

«Сьогодні зі спортом-завтра з майбутнім!»

Під таким гаслом 11 вересня в нашому місті відбудеться велике спортивне свято - «Олімпійський урок» з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту.

Всіх бажаючих та небайдужих до свого здоров’я і спорту чекаємо на Торговій площі. Протягом дня, з 10 до 22 години , на імпровізованих міні-стадіонах, розташованих навколо площі, будуть проходити різнопланові та яскраві показові виступи, змагання, конкурси з таких видів спорту як легка атлетика, стрітбол, велоспорт, боротьба (вільна , греко-римська, дзюдо),міні-футбол, настільний теніс, художня та спортивна гімнастика, шахи, гирьовий спорт, важка атлетика, пауерліфтинг, бокс, кінний спорт, пейнтбол.

середу, 8 вересня 2010 р.

Звертайтесь до громадських приймалень. Ваші проблеми буде вирішено

Віра Даруга вдячна представнику громадської приймальні Галині Гашинській (Торгова площа, 6, тел.: 33-31-79), за допомогу у вирішенні непростої для жінки, але такої звичної та буденної для працівників громадських приймалень життєвої проблеми.

Віра Миколаївна проживає в будинку по вул. А. Кримського. Напроти вікон її квартири, що на першому поверсі, встановлені футбольні ворота стихійно обладнаного спортивного майданчика. Жінка перебувала в постійному напруженні та неспокої, адже у вікно кухні під час гри хлопчаків міг потрапити м’яч і розбити скло.

16 вересня 2010 року об 11.00 на території підприємства ВАТ "Трібо" відбудеться відкриття нового цеху євровиробів.

Як господарник, розумію: створення нових робочих місць, гідна заробітна плата, поповнення місцевого бюджету – це дуже важливі питання діяльності міської влади. Залучаючи інвестиції, запроваджуючи сучасні технологічні виробництва, пріоритетом для мене завжди залишалося здоров’я людей та екологічний стан навколишнього середовища. (!)Тому коли я дізнався, що це виробництво не потребує використання такого шкідливого матеріалу, як азбест, цинк та свинець, то відразу підтримав цю ініціативу. Новий цех євровиробів буде працювати на благо білоцерківців!

Видача квартир - відео



вівторок, 7 вересня 2010 р.

Ще одна людина отримала допомогу!

Підтримка, небайдужість, увага як з боку рідних, сусідів, знайомих, так і з боку влади мають велике значення для кожного, особливо для людей похилого віку.

У Білій Церкві теж є багато таких, хто потребує допомоги. І тому представники громадських приймалень їх уважно вислухають, порадять, докладуть максимум зусиль, щоб допомогти.

Суттєва підтримка була надана і Леоніду Олександровичу Лук’яненку – інваліду 2-ї групи, який проживає по вул. Курсовій. Йому потрібна була нова газова плита. Завдяки спільним зусиллям міської влади та представника громадської приймальні Тетяни Волошиної шанований білоцерківець отримав таку довгоочікувану річ.


Завжди приємно отримувати подяку від таких людей, адже цей чоловік навіть не сподівався, що його прохання буде виконане!

понеділок, 6 вересня 2010 р.

Спортивне дозвілля - здорове життя!

Народна мудрість говорить: «У здоровому тілі здоровий дух». Існують різні методи покращення самопочуття людей, але найдоступнішим, надійним та приємним є спорт. У спортивному відношенні наше місто унікальне. В ньому проживає велика кількість фахових тренерів, видатних спортсменів, які підкорили олімпійські та світові вершини; працює значний загін учителів фізичної культури.

Тисячі юнаків і дівчат прагнуть займатися фізкультурою і спортом. Для цього в місті проводиться значна робота:

З грудня 2007 року оновлене приміщення Дитячої поліклініки працює для маленьких білоцерківців!

Зазвичай на амбулаторні лікувальні заклади звертають менше уваги, ніж на стаціонарні, але Біла Церква – виняток. В моїй передвиборчій Програмі обіцяно мешканцям рідного міста провести капітальний ремонт приміщення дитячої поліклініки, що розташована по вул. Шевченка, 69.

Стіни цього закладу пам’ятають багато поколінь білоцерківців, які проходили тут обстеження, профілактичні щеплення, відвідували дільничних лікарів. У підпорядкуванні поліклініки є споруди, які побудовано ще за часів Браницької. Тому питання капітального ремонту було дуже актуальним.

Такі справи необхідно робити!

Представник міського голови в мікрорайоні вул. Вокзальної Тетяна Володимирівна Волошина, відвідуючи мешканців буд. 16 по вул. Лермонтова, дізналася про скрутне становище сім’ї Турчаненків: в них зламався телефон і деякий час ця подружня пара була відірвана від активного життя, адже Леонтій Нестерович прикутий до ліжка, а дружина теж хвора.

Було прийнято рішення встановити їм новий телефонний апарат. Для зручності у користуванні було вибрано телефон з великими кнопками та лампочкою-індикатором, що реагує на дзвінок.