вівторок, 12 жовтня 2010 р.

Постійна увага та підтримка

Працівники громадських приймалень з великою увагою ставляться до кожної заявки, яка надходить на їхню адресу. Дуже часто білоцерківці, особливо літні, самотні, потребують не стільки матеріальних благ, скільки щирого людського спілкування, доброго слова.

Нюра Дмитрівна Насібуліна – інвалід зі слуху ІІ групи. Важке воєнне дитинство, біль утрат негативно вплинули на здоров’я жінки. Їй важко поратися зі щоденними господарськими справами – не те, що дбати про покупку побутової техніки. До працівника громадської приймальні Миколи Гагана вона звертається не вперше. В оселі жінки встановили газову плиту, поставили лічильники на воду, виготовили ключ до кодового замку на вхідні двері в під’їзді, відремонтували дверний дзвінок, обладнавши його спеціальною лампочкою. А зовсім нещодавно забезпечили ще однією важливою побутовою річчю – холодильником!

Реконструкція тротуарів продовжується

Нещодавно замінено тротуарне покриття уздовж приміщення міської бібліотеки №9 по вул. Леваневського.

Роботи виконані якісно та оперативно завдяки сумлінню спеціалістів, які спрацювали чітко та злагоджено. Жителі масиву добре знають цей відрізок дороги, адже там знаходиться не лише бібліотека, а й поштове відділення, Ощадний банк, куди часто заходять сотні білоцерківців.


Є впевненість, що розбудова пішохідних зон продовжиться і в наступні роки, адже місто оновлюється, стає туристично привабливим. А наше завдання – зберегти те, що зроблено для нашого ж комфорту!

Подорож для душі

«З турботою про кожного!» –  це гасло повинно відчуватися не тільки в матеріальному плані, а й і в духовному!

Так нещодавно було організована паломницька екскурсія до найвідоміших монастирів Києва, а саме: до Свято-Троїцького Іонійського, Китаєво-пустинського монастирів та Києво-Печерської Лаври.

Паломниками стали білоцерківці, які зверталися в громадські приймальні по різну допомогу. Подорож здійснювалася двома комфортабельними мікроавтобусами, які супроводжував екскурсовод та представники міського голови. Усе відбувалося організовано та злагоджено.