пʼятницю, 10 вересня 2010 р.

«Сьогодні зі спортом-завтра з майбутнім!»

Під таким гаслом 11 вересня в нашому місті відбудеться велике спортивне свято - «Олімпійський урок» з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту.

Всіх бажаючих та небайдужих до свого здоров’я і спорту чекаємо на Торговій площі. Протягом дня, з 10 до 22 години , на імпровізованих міні-стадіонах, розташованих навколо площі, будуть проходити різнопланові та яскраві показові виступи, змагання, конкурси з таких видів спорту як легка атлетика, стрітбол, велоспорт, боротьба (вільна , греко-римська, дзюдо),міні-футбол, настільний теніс, художня та спортивна гімнастика, шахи, гирьовий спорт, важка атлетика, пауерліфтинг, бокс, кінний спорт, пейнтбол.

Мета заходу: залучення дітей та молоді до занять фізичною культурою і спортом, організація активного дозвілля та пропаганда здорового способу життя серед усіх верств населення.
Програма заходу: передбачається показ майстер-класів, показових тренувань, змагань за участю вихованців міських спортивних установ ,зустрічі з уславленими білоцерківськими спортсменами - учасниками олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи.

Захід розпочнеться з масової ранкової гімнастики зі встановлення всеукраїнського рекорду по кількості чоловік, які одночасно будуть виконувати комплекс вправ, а завершиться змаганнями богатирів «Богатирські ігри» та святковою дискотекою.

Учасники заходу: мешканці Білої Церкви та гості нашого міста, серед яких вихованці спортивних установ та федерацій , учні загальноосвітніх шкіл, діти дитячих дошкільних закладів, ветерани спорту та відомі українські спортсмени.

Немає коментарів: