пʼятницю, 1 жовтня 2010 р.

Міська програма "З турботою про кожного" виконується постійно!

Анна Іллівна Михайлюк мешкає одна, нещодавно поховала чоловіка. Доля відміряла їй вже 80 років. Завдяки громадській приймальні, в якій працює Галина Іванівна Гашинська, цій шанованій жінці, ветерану праці та учаснику війни, було встановлено нову газову колонку. Стара не працювала багато років, оскільки перебувала в аварійному стані.

Необхідно завжди уважно ставитись до прохань білоцерківців. Завдяки злагодженій роботі вдається вирішувати багато нагальних питань.

четвер, 30 вересня 2010 р.

25 вересня в урочищі Голендерня відбувся щорічний туристичний фестиваль, присвячений Дню туризму.

Біла Церква багата на туристичні традиції і надзвичайно приємно, що вони розвиваються завдяки участі дітей та молоді у різних походах та змаганнях.

Підтвердженням цього є значні здобутки білоцерківських команд. Так, у минулому році перше місце посіли туристи, які взяли участь у поході на Алтай, що тривав близько місяця. Ця ж команда виявилася найкращою у сходженні на Кавказькі гори. Складність цього походу випробував на собі і наш міський голова. У липні 2009 року разом із двома спортсменами – Серафимом Челюбєєвим та Олександром Крутоусом – було підкорено найвищу Кавказьку вершину – Ельбрус, висотою 5642 м і закріплено на ній прапор Білої Церкви. Слабким людям це сходження не під силу. Вершини підкоряються найсильнішим!

середу, 29 вересня 2010 р.

Придбано 375 євроконтейнерів, висаджено 4076 кущів та дерев!

У м. Біла Церква розпочато роботу щодо запровадження нових підходів до збору та утилізації сміття. Запроваджено «контейнерну систему» збору твердих побутових відходів, у тому числі і на прибережній смузі р. Рось. У приватному секторі запроваджено «кулькову систему» збору відходів. Контейнерні площадки встановлені у всіх бюджетних закладах та на вулицях міста. Всього за період з 2006 до 2010 року придбано 375 євроконтейнерів. У найближчій перспективі – реконструкція та облаштування діючих контейнерних майданчиків, поетапне придбання 2 тис.110 євроконтейнерів.

Протягом 2006-2010 рр. за сприяння міської влади було вирішено важливі питання покращення екологічного стану Білоцерківського регіону: виконані роботи з розчистки лівого берега р.Рось від мулу, сміття, рослинності та проведено комплекс заходів із благоустрою територій водоохоронних зон р.Рось.

Створено 20 368 робочих місць

Створення робочих місць – запорука стабільності й розвитку регіону та добробуту мешканців міста.

За період із 2006 до 2010 року в місті Біла Церква створено більше 20 тисяч робочих місць. Понад півтисячі осіб почали працювати у сфері торгівлі, півтори тисячі - у транспортній галузі.
Розвивається приватний готельний та ресторанний бізнес. Збільшилася кількість працівників, зайнятих у сфері операцій із нерухомістю та будівельній галузі.

Створенню робочих місць сприяло відкриття нових об’єктів соціально-культурного призначення:
-144 нових магазини, з них 2 супермаркети: Торговий центр «Гермес» та «Вега»; 15 кафе; 12 перукарень; 9 банків; 16 аптек. Оновлено вокзальний комплекс.

понеділок, 27 вересня 2010 р.

Відремонтовано доріг 286 000 м кв., роботи тривають

Ремонт та реконструкція доріг – важлива складова зручного та комфортного життя в місті.

Із 2006 до 2010 року в місті суцільним покриттям заасфальтовано 28 вулиць, зокрема: вул. Павличенко, Шевченка, Осипенко, ІІ Піщану, Заярську, Першотравневу, Щорса, Фастівську, Ярмаркову, Сухоярську, Толстого, Таращанську, Київську, Б.Хмельницького, Славіна, Сломчинського, П.Запорожця, Грибоєдова, Чуйкова, Пушкінську, Леваневського, Офіцерську, Гординського, бульв.1-го Травня тощо. Постійно проводяться поточні ремонти основних доріг. Усього відремонтовано 120 вулиць загальною площею 108,9 тис. м кв.

Соціальне житло безкоштовно отримали 242 сім’ї

Соціальне житло – важлива складова соціальних програм та ознака піклування влади про незахищених мешканців міста.

Це одне з найактуальніших питань не тільки нашого міста, а й узагалі всієї країни. За останні 4 роки в Білій Церкві 242 сім’ї білоцерківців покращили свої житлові умови, отримавши безкоштовне житло. За безпосереднього сприяння перші 10 квартир надані учасникам бойових дій в Афганістані, 13 – чорнобильцям І категорії, 9 – дітям-інвалідам та сиротам, 10 – матерям-героїням, одиноким матерям, багатодітним сім’ям, 35 – освітянам і медикам, 3 – ветеранам Великої Вітчизняної війни, 7 – інвалідам війни, сімям загиблих та репресованих, 19 – відселенцям із зони відчуження, 46 – працівникам МНС, ГУ МВС, СБУ, прокуратури, 5 – працівникам держприкордонної служби та виправної колонії, 12 – громадянам, які очікували житло на загальних підставах, 48 – сім’ям та одинакам у гуртожитках, 25 сімей забезпечені житлом внаслідок виключення із числа службових квартир. Загалом, введено в експлуатацію житлової площі 149 487 кв.м.

За рейтингом Біла Церква – єдине місто в Київській області, де народжуваність перевищує смертність!

Покращення роботи медичних закладів – важлива складова турботи місцевої влади.

Завершено реконструкцію пологового будинку та гінекологічного корпусу. Це один із найважливіших пунктів передвиборчої Програми. 

Реконструкція тривала 8 місяців. На сьогодні обладнано сучасні пологові зали – 3 сімейні, 4 індивідуальні, 4 загальні. Відкрито відділення анестезіології та інтенсивної терапії. Власну клінічну лабораторію обладнано за останніми вимогами часу: придбано 2 гематологічних та 1 біохімічний аналізатори; відремонтовано пральню. Цілодобово постачається гаряча вода з 11 бойлерів.