четвер, 21 жовтня 2010 р.

Щира допомога дружній родині

В Білій Церкві проживає чимало багатодітних родин. І хоча діти – це справжнє щастя, кожному відомо, як непросто в наш час поставити на ноги хоча б одну дитину, а не те, що дві, три і більше.

Наталія Володимирівна Завгородня – мати шістьох дітей. Двоє найменших – школярі, а старші вже намагаються робити перші самостійні кроки в житті.

Цьогоріч однією з найщасливіших подій у родині Завгородніх стало отримання нової 4-кімнатної квартири. Бажаємо щастя та процвітання усій родині!

Усміхнутися по-новому!

Шановані білоцерківці, які присвятили свій трудовий та життєвий шлях розвитку та процвітанню рідного міста – Білої Церкви, не залишаються без уваги. Надія Миколаївна Шиманська має 32-річний стаж роботи. Працювала на різних підприємствах – заводі з виробництва цегли, радіокераміки, на будівництві. Десять років присвятила роботі в дитячому садку. Жінка зізнається, що була щаслива, працюючи – трудова книжка рясніє записами про подяки.

Літа невпинно плинуть, лишаючи по собі не тільки спогади, але й погіршене здоров’я, невелику пенсію, більша частина якої мимоволі іде на ліки.