середу, 15 вересня 2010 р.

30 скульптур планується встановити на Острові Дитинства в наступному році в межах програми модернізації

Усе почалося з того, що більше року тому було задумано провести конкурс серед дітей віком 5-16 років на найкращу скульптуру улюбленого казкового героя з пластиліну. У травні цього року було підбито підсумки конкурсу й відібрано 30 найкращих робіт. Потім відбулось обговорення зі скульпторами, як ці проекти можна втілити в життя.

15 вересня 2010 року, в міському парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка відбулося урочисте відкриття скульптури Карлсону та Фрекен Бок. Казкові персонажі порадували присутніх та гостей, повідомивши, що тепер залишаться у білоцерківському парку назавжди – у вигляді скульптури.

Задля комфорту кожного білоцерківця і гостей міста дорожні ремонтні роботи проводяться в нічний час та у вихідні дні.

Ремонт дороги – це завжди обмеження руху, тимчасові незручності для водіїв та пішоходів, для білоцерківців та гостей нашого міста. Саме тому міським ШЕУ було вирішено проводити ремонтні роботи лише в нічний час та у вихідні дні – аби не порушувати звичного ритму життя міста. 

Величезна фрезова машина перекриває значний відрізок шляху, а якщо врахувати ще 3-4 «КАМАЗи» для вивозу відпрацьованого шлаку, то стає зрозумілим, чому ці роботи є нічними. Таке рішення було прийнято заради комфорту кожного білоцерківця, який певним чином причетний до капітального ремонту дороги.

Планове відновлення тротуарів продовжується!

Реставрація тротуарів продовжується відповідно до запланованого графіка(!). Це кропітка щоденна робота, спрямована на покращення зовнішнього вигляду міста та комфортного проживання білоцерківців.

Кожного дня вигляд рідного міста змінюється на краще. А нещодавно проведено заміну тротуарного покриття частини вул. Ярослава Мудрого напроти Торгового центру.

Біла Церква вдосконалює своє обличчя і це легко помітити – новими тротуарами, квітучими клумбами, відремонтованими дорогами. Звичайно, роботи ще багато, але дорогу здолає той, хто по ній іде, а не стоїть на місці! Цим правилом повинен керуватися кожний! Тому попереду нові зміни на краще в історії рідного міста!

Найцінніше для нас – ДІТИ !

Всі ми пам'ятаємо, що погода влітку цього року була аномальною. Небувала спека змінювалася сильними ураганами, які завдавали містові чимало збитків.

Сильний липневий ураган наробив лиха і на території ДНЗ №35 «Вербиченька» – було повалено 5 дерев. Аби запобігти черговій небезпечній ситуації, завідувач дитсадка Наталія Радоміцька та працівники цього закладу звернулися із проханням допомогти в обрізці аварійних дерев, які ростуть на території дитсадка – зокрема, 4 тополі висотою понад 15 м, вік яких перевищує 30 років. Проблему вирішили. Територію дитячого садочка розчищено від аварійних дерев. Тож тепер здоров’ю та життю вихованців більше нічого не загрожує!

понеділок, 13 вересня 2010 р.

Біла Церква - у КНИЗІ РЕКОРДІВ УКРАЇНИ!!!

11 вересня в Білій Церкві відбулася досить непересічна подія – Олімпійський урок. Свято приурочене до Дня фізичної культури та спорту. Гасло свята: «Сьогодні зі спортом – завтра з майбутнім!».

Завдяки ранковій гімнастиці, в якій прийняло участь понад 1 800 осіб, Біла Церква потрапила до Книги рекордів України!

Крім цього на Торговій площі були представлені майстер-класи із таких видів спорту, як шахи, стрітбол, верхова їзда, бокс, східні єдиноборства – дзюдо, айкідо, кудо, джиу-джитсу, тощо. Керівники підприємств брали участь у пейнтбольному турнірі.

Облаштування артезіанської свердловини

Величезна кількість різноманітних прохань та пропозицій надходить у громадські приймальні. Всім зверненням приділяється ретельна увага!

Так 16 липня у дворі між будинками, що по вул. Клінічна, 6, та Дачна, 72, за ініціативою працівників громадської приймальні відбулися збори мешканців з помічником міського голови Романом Троценком та радником міського голови Ларисою Купріянчук з приводу облаштування артезіанської свердловини.