четвер, 9 грудня 2010 р.

День місцевого самоврядування

07 грудня в Україні відзначали День місцевого самоврядування. Урочистості з нагоди цього свята відбулися і в нашому місті в Будинку органної та камерної музики.

Міський голова Василь Савчук, вітаючи посадових осіб місцевого самоврядування із професійним святом, висловив щиру вдячність за щоденну працю на благо білоцерківської громади, побажавши їм усіляких людських гараздів: здоров’я, щастя, миру, злагоди, благополуччя і великого терпіння.

понеділок, 6 грудня 2010 р.

День Збройних сил України

03 грудня, напередодні 19-ої річниці Збройних сил України, в ПК «Росава» відбулися урочисті збори та святковий концерт.

З вітальним словом звернувся до військовослужбовців начальник Білоцерківського гарнізону, командир 72-ої окремої механізованої бригади полковник А.Грищенко, який зазначив, що Збройні сили пройшли разом із державою гідний шлях своєї новітньої історії, враховуючи досвід передових країн світу. Збройні сили України виступають сьогодні надійним гарантом національної безпеки і миру. Особовий склад Білоцерківського гарнізону, виявляючи професіоналізм і патріотизм, продовжує традиції попередніх поколінь, наполегливо підвищує фахову майстерність, докладає максимум зусиль для реалізації завдань щодо подальшого формування та зміцнення Збройних сил України.