середу, 8 вересня 2010 р.

16 вересня 2010 року об 11.00 на території підприємства ВАТ "Трібо" відбудеться відкриття нового цеху євровиробів.

Як господарник, розумію: створення нових робочих місць, гідна заробітна плата, поповнення місцевого бюджету – це дуже важливі питання діяльності міської влади. Залучаючи інвестиції, запроваджуючи сучасні технологічні виробництва, пріоритетом для мене завжди залишалося здоров’я людей та екологічний стан навколишнього середовища. (!)Тому коли я дізнався, що це виробництво не потребує використання такого шкідливого матеріалу, як азбест, цинк та свинець, то відразу підтримав цю ініціативу. Новий цех євровиробів буде працювати на благо білоцерківців!

З приводу відкриття нового цеху євровиробів на ВАТ «Трібо», де виготовлятимуться гальмівні накладки та колодки для європейського залізничного транспорту, 7 вересня 2010 року відбулася робоча зустріч з англійськими підприємцями - Крісом Осборном та Кіраном Даффі.

Павло Іщенко, голова Правління ВАТ «Трібо»:
- Варто зазначити, що незважаючи на економічні труднощі світового значення, керівництво ВАТ «Трібо» за підтримки місцевої влади відкриває новий цех, збільшує штат нових працівників. А це робочі місця для людей, які проживають у місті. Окрім того, підприємство є одним із найбільших платників податків до місцевого бюджету. Будівництво нового цеху було започатковане у 2008 році. Саме на цей період припав перший візит наших партнерів з компанії TriboRailUK. І ось за два роки вдалося збудувати повністю новий цех, встановити там нове обладнання, розпочати освоєння нових видів продукції.

Кріс Осборн, менеджер із логістики, «ТрібоРейлUK»:
- Я не вперше у вашому місті, але полюбив його своєю душею: гарне, зелене, привітне та промислово розвинене. Особливо приємно працювати в умовах цілковитого взаєморозуміння, підтримки з боку влади.

4 коментарі:

Анонім сказав...

Виявляється, підприємства не загнулися,а розвиваються.Може й мені там робота знайдеться?Хотілося б пристроїтись.

Анонім сказав...

Я чув, що це англічани вклали кошти і обновили повністю обладнання.

Анонім сказав...

Попросите телеканалы пусть снимут открытие и покажут по телеку. Правда, сомневаюсь, что Бест покажет. Они же Савчука бояться и никогда его не снимают.

Анонім сказав...

стосовно Бесту -- згідна. Там ще одна дура працювала --Ганька Левенкова, все з Варовим терлася, поки жінка морду не набила.Але Бест без неї нічого не втратив, як був гомнистий, так і остався.