суботу, 28 серпня 2010 р.

Про транспорт (2006 - 2010 роки)

Починаючи з 2005 р. в місті почала проводитись робота по проведенню конкурсів на міські автобусні маршрути. В результаті проведених конкурсів визначилось 4 основних підприємства-перевізників, які працюють в місті і по сьогоднішній час.
В 2006 р. на клопотання громадян було відкрито 2 нових автобусних маршрути : №25 «Залізничний вокзал – Одеська траса», № 26 «Залізничний вокзал – магазин «Юр’ївський ».
Міською радою затверджена «Програма розвитку транспортної інфраструктури міста». Визначені маршрути, які працюють в режимі: четвер, субота, неділя - до Центрального ринку.

пʼятницю, 27 серпня 2010 р.

Про промисловість (2006-2010 роки)

Місто володіє високим потенціалом розширення промислового виробництва!
Звітуюче коло промислових підприємств за даний період складає у 2010р.- 47 од. (2006 р.-50 од).
Нарощування обсягів промислового виробництва здійснювалось переважно за рахунок хімічної та нафтохімічної промисловості, целюлозно-паперової та харчової промисловості.
Так у 2006 р. було досягнуто приросту промислового виробництва в порівнянні з 2005 р. на підприємствах : ЗАТ «Росава», ВПП меблева фабрика «Модерн», ЗАТ «БЦ ТЕЦ», КП БЦ ДБК, ВАТ «Трібо, УВП УТОС, ВАТ «Будматеріали», ВАТ «БЦ Книжкова фабрика»

четвер, 26 серпня 2010 р.

Головні цілі та пріорітетні напрями розвитку освіти і науки на 2010 рік

Головні цілі на 2010 рік
Забезпечення громадянам рівного доступу до якісної освіти, продовження роботи щодо створення умов для здобуття повноцінної освіти різними категоріями дітей - обдарованими, тими, хто має здібності для поглибленого вивчення окремих предметів, дітьми із вадами психічного та фізичного розвитку, дітьми-сиротами і тими, що позбавлені батьківського піклування.

вівторок, 24 серпня 2010 р.

Прийміть вітання з Днем Незалежності України!

Шановні жителі Білої Церкви!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди національного свята нашої держави – 19-ї річниці Незалежності України!
З добрим і щирим серцем ми зустрічаємо це величне свято нашої історії, що знаменує собою духовне відродження та звільнення від багатовікового поневолення .

День Незалежності сьогодні для нас є символом волелюбності та мужності українського народу, його нездоланної віри в прийдешнє щасливе майбутнє!

понеділок, 23 серпня 2010 р.

Допомога онкодиспансеру

До громадської приймальні  звернулася адміністрація Білоцерківського обласного онкодиспансеру: з проханням щодо заміни вікон в приміщенні закладу.

Розуміючи проблеми медицини, ми ініціювали здійснення поточного ремонту: було приведено в належний стан більше 60 кв. м площі, поставлено металопластикові вікна. Колишні складські приміщення вдалося переобладнати на сучасні кімнати – архів, невеликий обідній кабінет, роздягальню (з душовими кабінами) для лікарів і санітарів.

неділю, 22 серпня 2010 р.

Здобутки та досягнення в освіті міста (2006-2009 роки)

Зусилля органів влади були направлені на забезпечення реалізації державної політики в галузі освіти і виховання, на створення умов для здобуття громадянами дошкільної, повної загальної середньої освіти, позашкільної освіти.

Найбільшим досягненням було відновлення будівництва школи по вул. Зеленій. З 01.09.2008 року введно пусковий комплекс на 420 місць. За 2006-2009 роки освоєно 8 981 тис. грн. з них 5 981 тис. грн. з міського бюджету.