понеділок, 6 вересня 2010 р.

Спортивне дозвілля - здорове життя!

Народна мудрість говорить: «У здоровому тілі здоровий дух». Існують різні методи покращення самопочуття людей, але найдоступнішим, надійним та приємним є спорт. У спортивному відношенні наше місто унікальне. В ньому проживає велика кількість фахових тренерів, видатних спортсменів, які підкорили олімпійські та світові вершини; працює значний загін учителів фізичної культури.

Тисячі юнаків і дівчат прагнуть займатися фізкультурою і спортом. Для цього в місті проводиться значна робота:

- Створено міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»;
- Започатковано стипендію міського голови кращим спортсменам Білої Церкви за результатами участі у змаганнях;
- Постійно оновлюється матеріально-технічна база спортивних закладів;
- Проводиться капітальний ремонт ДЮСШ «Юність»;
- Розроблено проектну документацію на виготовлення опалювального модуля ДЮСШ №1 та ДЮСШ «Олімп».
- Придбано та установлено антивандальний спортивний тренажерний майданчик на масиві Леваневського;
- Точно такий комплекс встановлено на березі р. Рось в районі Вокзальної, на масиві Піонерський, та біля ДЮСШ «Юність».

Для наймолодших мешканців по вул. Некрасова відкрито ігровий спортивний майданчик «Фортеця». За адресою вул. Некрасова, 99, встановлено сучасний дитячий гімнастичний комплекс «Атлет-2» (в якому присутні канат, кільця, альпіністська гірка, бруски, перекладина, баскетбольні щити для стрітболу). А поряд – оновлений спортивний майданчик, де замінили огорожу і поставили нові футбольні ворота та баскетбольні щити.

Дають змогу фізично розвиватися великі ігрові спортивні комплекси на масиві Леваневського, футбольне поле в Залізничному селищі. А в минулому 2009 році в ДЮСШ «Зміна» відкрився дуже футбольний майданчик із якісним синтетичним покриттям.

З 2006 до 2010 рр. проведено капітальний ремонт 3-х спортивних майданчиків та поточні ремонти з установкою нового обладнання ще 17 майданчиків.

На масиві Піщаний вже розпочато будівельні роботи нового стадіону. У першу чергу, тут будуть створені баскетбольні та волейбольні спортивні майданчики. Пізніше побудується футбольне поле з трибунами, розрахованими на 846 місць, легкоатлетичнй сектор та адміністративне приміщення.






Немає коментарів: