пʼятницю, 24 вересня 2010 р.

50 білоцерківців – члени спортивних збірних команд України!

Спорт, фізкультура та здоровий спосіб життя – це рівень культури та показник здоров’я населення.

До складу збірних команд України з багатьох видів спорту входять 50 білоцерківців. Спортсмени міста гідно виступають на обласних, Всеукраїнських та міжнародних змаганнях. На ХХІХ Олімпійських іграх у Китаї наше місто представляли 4 білоцерківці.

З 2006 до 2010 року підготовлено понад 60 майстрів спорту України та більше 170 кандидатів у майстри спорту України.

середу, 22 вересня 2010 р.

Скейт-парк – у Білій Церкві буде!

14 вересня Білу Церкву відвідали представники польської фірми Сamuflage, які за маршрутом Варшава – Севастополь відвідують різні міста за акцією "Town tour" (Тур містами). Із гостями нашого міста мав нагоду поспілкуватися заступник міського голови Микола Антонюк. Він запросив хлопців наступного року відвідати майбутній білоцеркіський парк екстремального спорту!

У Білій Церкві заплановано створити великий скейт-парк на Острові Дитинства. Поки що заплановано будівництво меншого за розмірами парку біля пам’ятника Гренадеру, що по бульв. 50-річчя Перемоги.

вівторок, 21 вересня 2010 р.

Новий громадянин міста!

Приємно констатувати, що, за статистикою, протягом останніх трьох років у Білій Церкві спостерігається позитивна тенденція приросту населення!

А щорічно до Дня міста в Білій Церкві представники міської влади виконують приємну місію – вітання мам нових білоцерківців. У цьому році малюків троє – 1 дівчинка (породілля – Галина Топчан) і 2 хлопчики (породіллі – Наталія Веремчук та Юлія Анісімова).

Мамам вручили квіти, а дітям – перші подарунки: ковдри для виписки та рюкзаки-кенгуру.

Щиро вітаю породіль, бажаю, щоб дітки зростали здоровими й щасливими на радість своїм батькам, на благо нашого рідного міста(!).


Дитячий клуб "Перлина", на масиві Таращанський - ВІДКРИТО!

15 вересня пройшло відкриття 8-го дитячо-юнацького клубу за місцем проживання «Перлина», що на масиві Таращанському.

Віднині діти та підлітки цього масиву зможуть цікаво та корисно проводити своє дозвілля в позашкільний час(!) – у клубі з ними працюватиме досвідчений педагог-організатор. Для підлітків та молоді міста – вихованців музично-вокальної студії «Контакт» - облаштована студія звукозапису.

Вже сьогодні у 26 гуртках та студіях безоплатно(!) навчаються понад 800 дітей та підлітків, ще близько 700 юних мешканців постійно відвідують дитячо-юнацькі клуби за місцем проживання. Загалом до клубної роботи залучено 1500 юних білоцерківців.

Допомога Вірі Олександрівні Лаздаускене - опікуну дитини з обмеженими фізичними можливостями

Мешканців міста турбує багато різних питань, зокрема, благоустрій міста, наведення чистоти та порядку, упорядкування житлових будинків та прибудинкових територій тощо, і тому вже більше року працюють громадські приймальні.

У місті проживає чимало громадян похилого віку, які потребують постійної підтримки. Це, насамперед, особи з обмеженими фізичними можливостями, пенсіонери, афганці, чорнобильці, учасники війни та бойових дій, а також багатодітні сім’ї. Упродовж року до громадських приймалень звернулося 557 громадян з різних питань. 

Інтер’єр буде оновлено!

Григорій Степанович Мороз – людина шанована. За його плечима 56 років робочого стажу. Його біографія – один із епізодів історії країни. На долю Григорія Степановича випали важкі випробування: бідне дитинство, зруйнована війною юність, тяжка праця на благо Батьківщини. Як наслідок – він інвалід війни ІІ групи, учасник бойових дій.

Важко літньому чоловіку жити одному: дружина померла, діти розлетілися. Одного сина доля закинула в Бєлгород, а місце знаходження іншого з 2002 року невідоме та й стан здоров’я Григорія Степановича погіршується.

Чоловік звернувся до громадської приймальні з проханням надати матеріальну допомогу. Його уважно вислухали, розрадили у важку хвилину. Завдяки програмі "З турботою про кожного" та уважному ставленню представника громадської приймальні Інни Співакової Григорій Степанович тепер зможе обновити інтер’єр, адже для цього закуплено сучасні якісні шпалери.

понеділок, 20 вересня 2010 р.

ВАТ "Трібо" - відкриття нового цеху євровиробів!

16 вересня на у м. Біла Церква на ВАТ «Трібо» відбулося відкриття нового цеху євровиробів, де виготовлятимуться гальмівні накладки та колодки для європейського залізничного транспорту.

Відкриття нового цеху євровиробів – це створення додаткових робочих місць, гідна заробітна плата, наповнення місцевого бюджету. В роботі англійські інвестори – надійні партнери, готові відповідати за взяті на себе зобов’язання. Тому ця подія – це лише початок освоєння нових ринків збуту для продукції білоцерківського підприємства – ВАТ «Трібо»(!).

Новий цех «Трібо» - це потужні інвестиції в розвиток міста із залученням англійських спеціалістів, використанням передового європейського досвіду виробництва без застосування таких шкідливих матеріалів, як азбест, цинк і свинець.

У заході взяли участь працівники ВАТ «Трібо», представники громадськості, місцевих та регіональних ЗМІ.