середу, 8 вересня 2010 р.

Звертайтесь до громадських приймалень. Ваші проблеми буде вирішено

Віра Даруга вдячна представнику громадської приймальні Галині Гашинській (Торгова площа, 6, тел.: 33-31-79), за допомогу у вирішенні непростої для жінки, але такої звичної та буденної для працівників громадських приймалень життєвої проблеми.

Віра Миколаївна проживає в будинку по вул. А. Кримського. Напроти вікон її квартири, що на першому поверсі, встановлені футбольні ворота стихійно обладнаного спортивного майданчика. Жінка перебувала в постійному напруженні та неспокої, адже у вікно кухні під час гри хлопчаків міг потрапити м’яч і розбити скло.

Власниця квартири неодноразово зверталася за допомогою до різних інстанцій, навіть до міліції та прокуратури, але їй так і не допомогли. Вона звернулася до однієї з громадських приймалень, що працюють по всьому місту. Минуло небагато часу – і поза футбольними воротами робітники ЖЕКу №6 оперативно встановили величезну сітку, що перешкоджає потраплянню м’яча у вікно. Про встановлення сітки подбали працівники громадської приймальні, до якої звернулася жінка.
Тепер Віра Миколаївна та її мати можуть полегшено зітхнути, адже загрози потрапляння м'яча у вікно більше не існує. Уперше за весь цей час власниця квартири спокійно відкриває вікна і не боїться, що ось-ось до кімнати залетить м’яч, а діти тим часом можуть продовжувати активно відпочивати та грати в улюблені спортивні ігри.

10 коментарів:

Анонім сказав...

Ніколи не думав, що на такі дрібниці звертає увагу мер міста. Нормально спрацьовано.

Анонім сказав...

Що міська влада збирається робити зі зграями бездомних собак, число яких постійно збільшується? Є випадки нападу на дітей. ЖЕКи віднєкуються.

Анонім сказав...

Я думаю, що це ,скоріше всього любителі тварин пролобіювали закон, щоб собачок в одне місце цілували. Такщо знищувати нізззззззя!

Анонім сказав...

Про який закон Ви тут говорите? КАТП банально грошей не перераховують для відлову бездомних собак. От вони і плодяться. Так буде відповідь на моє запитання? Чи пан мер мовчки пропонує громадянам купувати електрошокери/крисину отруту/пневматичну зброю і самим вирішувати проблему безпеки своїх дітей? Чи буде як з тією нещасною жіночкою, яку на Фастовській деревом (чи то бігбордом) привалило? Безвідповідальність квітне і пахне.
P.S. Чомусь мені здається, що цей коментар не опублікують ;)

Блог-секретар сказав...

Відповідь з'явиться на початку наступного тижня.

Анонім сказав...

у меня вопрос простой. Когда (дата) включат горячую воду?
И еще. Слышала, у нас в городе поднялись тврифы на водоснабжение, теперь и за слив берут. Собственно, вопрос: Правда ли, что поднялись тарифы, какова теперь стоимость кубометра холодной воды и каким образом рассчитывается слив.
Спасибо за ответы.

Анонім сказав...

А у нас на Леване есть и практически целон лето была.Ну а тарифы -- спасибо Партии регионов. Вы же ее избрали вместе с презиком.

Василь Петрович Савчук сказав...

Відповідь щодо бездомних тварин:
Створення притулку для таких тварин вже заплановано відповідно до діючого законодавства.

Анонім сказав...

а ответ по воде и тарифам когда будет?

Ірина сказав...

Телефонуйте у Абонентський відділ "Водоканалу" 5-65-38.

http://bilatserkva.info/modules.php?name=Content&op=showpage&pid=162