понеділок, 13 вересня 2010 р.

Облаштування артезіанської свердловини

Величезна кількість різноманітних прохань та пропозицій надходить у громадські приймальні. Всім зверненням приділяється ретельна увага!

Так 16 липня у дворі між будинками, що по вул. Клінічна, 6, та Дачна, 72, за ініціативою працівників громадської приймальні відбулися збори мешканців з помічником міського голови Романом Троценком та радником міського голови Ларисою Купріянчук з приводу облаштування артезіанської свердловини.

Люди згадували, як упродовж багатьох років прохолодна та чиста вода радувала і малих, і старих. Та з часом колонка вийшла з ладу, а відремонтувати її не було коштів, бо в ці скрутні часи кожна копійка на рахунку у білоцерківських родин.

Завдяки співпраці з меценатами вдалося допомогти людям. І ось відремонтована колонка та облаштована навколо неї територія продовжують радувати всіх тих, хто живе в районі вулиць Клінічної та Дачної. Ще одне завдання успішно вирішено злагодженою командою громадських приймалень.

Смачної, чистої та здорової води Вам, дорогі земляки!


2 коментарі:

Натали сказав...

В таких случаях мне всегда нравиццо, когда люди не только обращаются со словом "дайте", а еще и прикладываются сами к работе - тогда ценить будут и вандалов отгонять

Анонім сказав...

а в нашем дворе по Шевченко тоже сделали колонку от Савчука.Осталось только верх пристроить и можно пользоваться, если мазепенские не изуродуют.