середу, 15 вересня 2010 р.

30 скульптур планується встановити на Острові Дитинства в наступному році в межах програми модернізації

Усе почалося з того, що більше року тому було задумано провести конкурс серед дітей віком 5-16 років на найкращу скульптуру улюбленого казкового героя з пластиліну. У травні цього року було підбито підсумки конкурсу й відібрано 30 найкращих робіт. Потім відбулось обговорення зі скульпторами, як ці проекти можна втілити в життя.

15 вересня 2010 року, в міському парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка відбулося урочисте відкриття скульптури Карлсону та Фрекен Бок. Казкові персонажі порадували присутніх та гостей, повідомивши, що тепер залишаться у білоцерківському парку назавжди – у вигляді скульптури.

Автор ескізу – вихованець школи мистецтв №4, переможець міського конкурсу юних скульпторів Антон Римовський, викладач – Ірина Григорівна Шевченко.

Олександр Дмитренко, директор академічної школи Білої Церкви:
- Окрема подяка ВАТ «Білоцерківміськбуд» (головний інженер – Євген Михайлович Ткаленко), за підтримку ініціативи міського голови! 

6 коментарів:

Анонім сказав...

А где остальные скульптуры будут?

Анонім сказав...

а сколько вообще будет скульптур?

Блог-секретар сказав...

Поки що рішення щодо конкретної кількості та розміщення скульптур розглядається.

Анонім сказав...

А ви знаєте, що наші "найкраці, найпорядніші, найпринциповіші"земляки вже відбили Карлсону пальця? І я, навіть, знаю, хто в цьому винен--ну звичайно ж мер Савчук, Правда, форумчани?

Джонни сказав...

Да. Вроде на день города єто произошло. Арматурина торчала из пальца...

Анонім сказав...

а когда поставят памятник детям войны,на месте памятного ВРЕМЕННОГО камня в парке свободы???