середу, 15 вересня 2010 р.

Задля комфорту кожного білоцерківця і гостей міста дорожні ремонтні роботи проводяться в нічний час та у вихідні дні.

Ремонт дороги – це завжди обмеження руху, тимчасові незручності для водіїв та пішоходів, для білоцерківців та гостей нашого міста. Саме тому міським ШЕУ було вирішено проводити ремонтні роботи лише в нічний час та у вихідні дні – аби не порушувати звичного ритму життя міста. 

Величезна фрезова машина перекриває значний відрізок шляху, а якщо врахувати ще 3-4 «КАМАЗи» для вивозу відпрацьованого шлаку, то стає зрозумілим, чому ці роботи є нічними. Таке рішення було прийнято заради комфорту кожного білоцерківця, який певним чином причетний до капітального ремонту дороги.


Гаряча цьогорічна літня пора ознаменувалася для міста низкою відремонтованих доріг різним методом виконання – суцільним покриттям, суцільним картами та ямковим способом. Нині ж продовжуються інтенсивні роботи з повного відновлення низки доріг міста. На сьогодні розпочато капітальний ремонт шляхів по вул. Дружби (від старого МРЕО до повороту в напрямку Голендерні), бульв. 50-річчя Перемоги (від кругового руху до пам’ятного знаку «Гренадер»), вул. П.Запорожця (на відрізку від вул. Гоголя до Рибгоспу) тощо.

Старий знятий асфальт також ще послужить місту - його буде використано після спеціальної переробки для другорядних потреб.

За подальшим ходом реконструкції шляхів стежте в наступних публікаціях.

3 коментарі:

Кеша сказав...

Ага. Ща начнут возмущаться работники ШЕУ :)))0 ггггггггггггг

Анонім сказав...

Щас вроди не ночь, а дороги четыре часа назад ремонтировали...
Важнее не то, что б ночью, а что быстреее закончили ;)

Анонім сказав...

Чого їм зовмущаться, вони на роботі, зато людям зручно.