середу, 15 вересня 2010 р.

Найцінніше для нас – ДІТИ !

Всі ми пам'ятаємо, що погода влітку цього року була аномальною. Небувала спека змінювалася сильними ураганами, які завдавали містові чимало збитків.

Сильний липневий ураган наробив лиха і на території ДНЗ №35 «Вербиченька» – було повалено 5 дерев. Аби запобігти черговій небезпечній ситуації, завідувач дитсадка Наталія Радоміцька та працівники цього закладу звернулися із проханням допомогти в обрізці аварійних дерев, які ростуть на території дитсадка – зокрема, 4 тополі висотою понад 15 м, вік яких перевищує 30 років. Проблему вирішили. Територію дитячого садочка розчищено від аварійних дерев. Тож тепер здоров’ю та життю вихованців більше нічого не загрожує!


Наталія Миколаївна Радоміцька, завідувач ДНЗ №35 «Вербиченька»:
- До речі, не лише аварійні дерева дошкуляли нашому закладу. Садочок розташований у низинці, ніби в ямі, тому тут завжди застоювалася вода під час дощів. Від батьків надходили скарги, адже пройти через калюжі було неможливо. За сприяння міського голови з бюджету було виділено значні кошти, щоб зробити абсолютно нову зливову каналізацію. Робота кипіла цілий місяць: прокладалися труби, було зроблено нові дощові колодязі, відновлено асфальтоване покриття прибудинкової території. Це значна допомога міської влади, адже у нашому садочку 296 діток, а діти та їхнє здоров’я для нас – найцінніше.


Тепер на місці калюж розцвіли квіти, з’явилися нові куточки дозвілля. Від імені батьківського комітету, всіх наших працівників та від себе особисто висловлюю щиру вдячність Василеві Савчуку за сприяння у вирішенні такої актуальної для нас проблеми. Нехай така праця на благо різних категорій людей продовжується і надалі!



1 коментар:

Анонім сказав...

Дійсно, біду краще попередити, ніж "розгрібати" наслідки. Випадок із деревом по-справжньому всіх налякав :((((