четвер, 2 вересня 2010 р.

Артезіанська свердловина – на Шевченка!

Реалізуючи Програму забезпечення чистою питною водою мешканців Білої Церкви, продовжуються роботи з відновлення та буріння артезіанських свердловин у різних районах міста.

Ось вже і на подвір’я будинку 146 по вул. Шевченка довгоочікувана радість прийшла. Та й усі мешканці цього мікрорайону можуть спостерігати активну роботу бурильної техніки на вільній зеленій зоні прибудинкової території. Особливо радіють жителі 108-х будинків, які зверталися до громадської приймальні міського голови з проханням або відновити, або зробити нову артезіанську колонку.




Попереду – облаштування прилеглої до скважини території та ямковий ремонт асфальтованої дороги, що проходить подвір’ям буд. 146 по вул. Шевченка.





3 коментарі:

Анонім сказав...

я вот заметил, что перед выборами дороги резко начали делать. у меня такой вопрос: почему только перед выборами такую кипучую деятельность запустили? сейчас выборы продйут и всё снова поутихнет?

Светулька сказав...

а я заметила, что на Вокзальной дороги уже пару лет, как лучше раз в 5 стали. Сейчас хоть муж мой не ругается за рулем, как раньше

Василь Петрович Савчук сказав...

Аноніму:
Домовились. Слідкуйте за оновленнями блогу. Інформацію щодо результатів ремонту шляхів буде викладено найближчим часом.