середу, 1 вересня 2010 р.

Кабінет інформаційно-комунікаційних технологій у Державному ліцеї економіки та права ВІДКРИТО!

Напередодні нового навчального року, 30 серпня, було відкрито кабінет інформаційно-комунікаційних технологій в Державному ліцеї економіки та права. Це стало можливим за підтримки та сприяння багатьох учасників навчально-виховного процессу: нашого, спонсорів, шефів, батьків.
Державний ліцей – це флагман освіти Білої Церкви. Якщо 29 випускників Київської області отримали 200 балів із 200 можливих на ЗНО, то 9 із них –учні нашого міста, а 4 із 9 – це випускники Державного ліцею. Тут працюють досвідчені вчителі, навчаються здібні, обдаровані діти, тут створені належні умови для здобуття ґрунтовних знань.

Учасники заходу мали змогу оглянути новостворений інтерактивний кабінет із сучасним обладнанням. Зокрема, це електронно-інтерактивна дошка, яка підсилює можливість компютерних технологій, надаючи великий екран для роботи з навчальним матеріалом. Цей екран можуть бачити всі присутні в класній кімнаті, він виводить взаємодію учнів з учителем на новий рівень.
Оновлення навчально-комп’ютерних комплексів та телекомунікаційних засобів у загальноосвітніх навчальних закладах – це один із пріоритетних напрямів у роботі діючої міської влади!



До речі, я щиро вдячний щирим вітанням та традиційному короваю від ліцеїстів! Успіхів їм у навчанні!

Немає коментарів: