четвер, 2 вересня 2010 р.

Приведення тротуарів міста до належного стану - це гостре питання для міської влади!!


Дві тисячі восьмий рік відзначився масштабними роботами із заміни тротуарного покриття вздовж вул. Ярослава Мудрого. На початку червня цього року відремонтовано хідник біля спеціалізованої школи-інтернату І-ІІ для глухих дітей. Якісне покриття покладено біля військового шпиталю, що по вул. Фастівська. А нещодавно - вимосщено тротуар по вул. Гоголя – одній із найстаріших вулиць Білої Церкви.

На центральних вулицях уздовж тротуарів облаштовано і куточки відпочинку – тепер тут завжди зручно перепочити після тривалої пішої прогулянки, почитати пресу чи улюблену книгу або навіть призначити побачення.

«Залишиться тільки те, що створено з любов’ю», - каже один із біблейських постулатів. З любов’ю до міста, до Батьківщини, з любов’ю та повагою до кожного мешканця і навіть гостя Білої Церкви… А що таке любов? Це конструктивний підхід до справи, чітка постановка і контроль над виконанням завдань, це турбота про кожного… Саме такими принципами необхідно керуватися у своїй щоденній роботі. І саме це дозволяє поступово, але впевнено робити наше місто кращим, затишнішим, охайнішим.

А нам, білоцерківцям, залишається тільки усвідомити, що результати нащої з вами праці зможуть оцінити навіть наші далекі нащадки.


вул. Гоголя:

вул. Фастівська:




Спеціалізована школа-інтернат І-ІІ:



Вул. Ярослава Мудрого:





Площа Волі:

1 коментар:

Анонім сказав...

Возле Консервного з-да уже больше 20 лет тротуар не ремонтируют