понеділок, 23 серпня 2010 р.

Допомога онкодиспансеру

До громадської приймальні  звернулася адміністрація Білоцерківського обласного онкодиспансеру: з проханням щодо заміни вікон в приміщенні закладу.

Розуміючи проблеми медицини, ми ініціювали здійснення поточного ремонту: було приведено в належний стан більше 60 кв. м площі, поставлено металопластикові вікна. Колишні складські приміщення вдалося переобладнати на сучасні кімнати – архів, невеликий обідній кабінет, роздягальню (з душовими кабінами) для лікарів і санітарів.

У межах акції «Зелене місто», яка щорічно ми проводимо навесні, біля диспансеру висаджено липи, клени, розбито міні-клумбу, аби перешкодити в’їздові автомобілів під самий вхід, бо заклад обслуговує не лише місто, а й увесь південний регіон Київщини.



За нашої підтримки з ініціативи лікарів та засновниці громадської організації «Вікторія» Лариси Купріянчук  вирішено посприяти жінкам, які потребують протезування молочної залози у зв’язку з перенесеною складною операцією. Було укладено договір із філіалом Донецького ортопедичного протезного підприємства про постачання протезів молочної залози. До речі, вони – змінні. З весни цього року жінки, які зазнали хірургічного втручання, отримуватимуть необхідні для них речі безкоштовно!

До речі, ця акція триватиме безстроково(!).

Немає коментарів: