понеділок, 6 грудня 2010 р.

День Збройних сил України

03 грудня, напередодні 19-ої річниці Збройних сил України, в ПК «Росава» відбулися урочисті збори та святковий концерт.

З вітальним словом звернувся до військовослужбовців начальник Білоцерківського гарнізону, командир 72-ої окремої механізованої бригади полковник А.Грищенко, який зазначив, що Збройні сили пройшли разом із державою гідний шлях своєї новітньої історії, враховуючи досвід передових країн світу. Збройні сили України виступають сьогодні надійним гарантом національної безпеки і миру. Особовий склад Білоцерківського гарнізону, виявляючи професіоналізм і патріотизм, продовжує традиції попередніх поколінь, наполегливо підвищує фахову майстерність, докладає максимум зусиль для реалізації завдань щодо подальшого формування та зміцнення Збройних сил України.


Міський голова В.Савчук від імені виконавчого комітету, міської ради привітав військовиків із професійним святом, подякувавши їм за самовіддану службу та за високі показники й досягнення у військових навчаннях, адже підрозділи Білоцерківського гарнізону – 72-а окрема механізована бригада і зенітно-ракетний полк - за результатами навчань стали кращими в Сухопутних військах України.

За сумлінну працю, відповідальність за доручену справу та активну громадянську позицію міський голова В.Савчук нагородив полковника у відставці П.Воробйова нагрудним знаком «Відзнака міського голови» і висловив щиру вдячність досвідченому офіцерові за довгі роки служби на.

Ряду офіцерів і прапорщиків Білоцерківського гарнізону було вручено грамоти Білоцерківської міської ради і виконавчого комітету та грошові винагороди.

Від імені Київської обласної ради, її голови О.Качного привітав військових Білоцерківського гарнізону депутат Київської облради І.Шилов, побажавши їм та членам їхніх сімей міцного здоров’я, щастя, благополуччя.

У заході взяли участь заступник міського голови М.Антонюк, перший заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації В.Крутоус, Благочинний Білоцерківського району УПЦ отець Михаїл, ветерани Великої Вітчизняної війни та Збройних сил України, представники громадськості й місцевих ЗМІ.

Немає коментарів: