четвер, 9 грудня 2010 р.

День місцевого самоврядування

07 грудня в Україні відзначали День місцевого самоврядування. Урочистості з нагоди цього свята відбулися і в нашому місті в Будинку органної та камерної музики.

Міський голова Василь Савчук, вітаючи посадових осіб місцевого самоврядування із професійним святом, висловив щиру вдячність за щоденну працю на благо білоцерківської громади, побажавши їм усіляких людських гараздів: здоров’я, щастя, миру, злагоди, благополуччя і великого терпіння.


Окрім віншувань, Василь Петрович дав об’єктивну оцінку професійній діяльності працівників місцевого сомоврядування, зазначивши, що в структурах міськвиконкому Білої Церкви працюють здебільшого досвідчені, добросовісні, порядні, чесні люди. «У тому, що 31 жовтня на місцевих виборах білоцерківці віддали свій голос за мене, - сказав Василь Савчук, - велика заслуга ваша, бо жоден міський голова не переміг би на виборах, якби не злагоджена робота всієї команди».

Ряду працівників місцевого самоврядування було вручено грамоти Білоцерківської міської ради і виконавчого комітету та грошові винагороди. За сумлінну працю, високу професійність і відповідальність за доручену справу, активну громадянську позицію і громадську діяльність нагрудним знаком «Відзнака міського голови» нагороджено А.Лещенка, начальника відділу державної реєстрації.

Крім того, спортивними кубками та дипломами міський голова В.Савчук нагородив команди-переможниці традиційної спартакіади серед працівників місцевого самоврядування. Цього року до трійки кращих увійшли команди управління освіти і науки, відділу фізичної культури і спорту та відділу у справах сім’ї та молоді.

Вітальна концертна програма відбувалася за участю вихованців та викладачів музичних шкіл міста, вокального ансамблю «Юр’ївські вечорниці», хору «Від серця до серця», муніципального духового оркестру, заслуженої артистки України Т.Орлової.

Свої вітання працівникам самоврядної сфери дарував Почесний громадянин Білої Церкви, кавалер усіх міських нагород, заслужений працівник культури України, почесний професор Білоцерківського національного аграрного університету, полковник українського козацтва, член Золотого фонду міста Юрій Павленко, який щиро побажав винуватцям свята успіхів, натхнення, відповідальності за тих людей, задля яких вони й працюють.

Отож місцеве самоврядування – це демократичний інструмент, спрямований на допомогу людям, піклування про них, усіляке сприяння покращенню їхнього непростого життя. Тож зі святом тих, хто за покликом душі стоїть на сторожі інтересів громади міста!

Немає коментарів: