пʼятницю, 8 жовтня 2010 р.

Куточки відпочинку в місті

Що може бути приємнішим, ніж після довгої пішої прогулянки містом влаштувати собі невеликий перепочинок – присісти, погортати книгу або журнал, просто помріяти, насолодитися красою і затишком міста над Россю. І зробити це не абиде, а в спеціальних зручних місцях відпочинку, які облаштовано в різних районах міста.

Треба зазначити, що такі зони створені вперше у місті, адже раніше спокійно перепочити можна було лише в парках. Сьогодні ж такі куточки є по вул. Ярослава Мудрого – вздовж технолого-економічного коледжу БНАУ та біля гуртожитку цього технікуму. Місце поблизу магазину «Супутник»,що неподалік від цього закладу, особливо полюбилося молоді. Тут зручно призначати побачення, зустрітися з друзями, адже цей куточок обладнано накриттям та елегантними ліхтарями. Новий куточок відпочинку з’явився біля ательє мод «Силует» та біля колишнього гастроному «Дружба».
Нещодавно центр нашого міста прикрасила ціла алейка лавочок зі спинками – на Торговій площі. Не пройшло багато часу, як народні майстри знайшли їм застосування: на вертикальній шпалері виставляються картини з берести, різьблення по дереву, зразки образотворчого мистецтва. З часом Торгова площа перетвориться на місце творчих зібрань, де буде панувати дух високого мистецтва, свободи слова, неординарних ідей.

Важливо, щоб люди берегли й цінували все, що дбайливо створено з турботою та думкою про них. Тільки тоді наше місто буде красивим, затишним та привабливим!




Немає коментарів: