понеділок, 27 вересня 2010 р.

Соціальне житло безкоштовно отримали 242 сім’ї

Соціальне житло – важлива складова соціальних програм та ознака піклування влади про незахищених мешканців міста.

Це одне з найактуальніших питань не тільки нашого міста, а й узагалі всієї країни. За останні 4 роки в Білій Церкві 242 сім’ї білоцерківців покращили свої житлові умови, отримавши безкоштовне житло. За безпосереднього сприяння перші 10 квартир надані учасникам бойових дій в Афганістані, 13 – чорнобильцям І категорії, 9 – дітям-інвалідам та сиротам, 10 – матерям-героїням, одиноким матерям, багатодітним сім’ям, 35 – освітянам і медикам, 3 – ветеранам Великої Вітчизняної війни, 7 – інвалідам війни, сімям загиблих та репресованих, 19 – відселенцям із зони відчуження, 46 – працівникам МНС, ГУ МВС, СБУ, прокуратури, 5 – працівникам держприкордонної служби та виправної колонії, 12 – громадянам, які очікували житло на загальних підставах, 48 – сім’ям та одинакам у гуртожитках, 25 сімей забезпечені житлом внаслідок виключення із числа службових квартир. Загалом, введено в експлуатацію житлової площі 149 487 кв.м.

Усі учасники бойових дій Великої Вітчизняної війни, які перебували на квартобліку до 01.01. 2010 р., повністю забезпечені житлом.

До кінця року планується виділення 72 квартир у будинку малосімейного типу по вул.Калініна та введення в експлуатацію ще 116 квартир у цьому ж будинку.

На перспективу забезпечення білоцерківців житлом для будівництва багатоповерхівок будівельним організаціям виділено земельні ділянки:
-ТОВ «БЦ ДБК» -- по вул. Павличенко, А. Вула, Некрасова, пров. Академічний
-ЗАТ «МЖК-БУД» -- по вул. Фастівська, Вокзальна, Комсомольська, Л.Курбаса, Шолом-Алейхема, пров. Клубний
- ТОВ «БЦ Міськбуд» -- по вул. Лермонтова, Запорізька
- ТОВ «Екобуд» -- по вул. Семашко, Червонофлотська
- будинок під програму молодіжного кредитування по вул. Молодіжній.

1 коментар:

Анонім сказав...

Скажіть будь-ласка, коли ви нарешті допоможете сім'ї вчителів отримати квартиру по вул. Краснофлотскій?????