вівторок, 21 вересня 2010 р.

Дитячий клуб "Перлина", на масиві Таращанський - ВІДКРИТО!

15 вересня пройшло відкриття 8-го дитячо-юнацького клубу за місцем проживання «Перлина», що на масиві Таращанському.

Віднині діти та підлітки цього масиву зможуть цікаво та корисно проводити своє дозвілля в позашкільний час(!) – у клубі з ними працюватиме досвідчений педагог-організатор. Для підлітків та молоді міста – вихованців музично-вокальної студії «Контакт» - облаштована студія звукозапису.

Вже сьогодні у 26 гуртках та студіях безоплатно(!) навчаються понад 800 дітей та підлітків, ще близько 700 юних мешканців постійно відвідують дитячо-юнацькі клуби за місцем проживання. Загалом до клубної роботи залучено 1500 юних білоцерківців.


У різних мікрорайонах сьогодні діє 7 таких осередків, об’єднаних у Центр дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання «Дивосвіт», що підпорядковується відділу у справах сім’ї та молоді. Клуби за місцем проживання – це специфічний позашкільний заклад, робота якого спрямована на коригування вуличного простору дітей.

Там ведеться цільова робота з підлітками, які перебувають на обліку в Службі у справах дітей та кримінальній міліції. З кожним із них педагог проводить індивідуальну профілактичну роботу, що розпочинається з його домівки.

На майданчику біля клубу відбулася святкова конкурсно-розважальна програма «А у нас у дворі»; вихованці музично-вокальної студії «Контакт» подарували музичні сюрпризи для гостей та перших відвідувачів «Перлини».

У заході взяли участь заступник міського голови М.Антонюк, начальник відділу у справах сім’ї та молоді О.Літвінчук, представники громадськості та місцевих ЗМІ.

Немає коментарів: