пʼятниця, 24 вересня 2010 р.

50 білоцерківців – члени спортивних збірних команд України!

Спорт, фізкультура та здоровий спосіб життя – це рівень культури та показник здоров’я населення.

До складу збірних команд України з багатьох видів спорту входять 50 білоцерківців. Спортсмени міста гідно виступають на обласних, Всеукраїнських та міжнародних змаганнях. На ХХІХ Олімпійських іграх у Китаї наше місто представляли 4 білоцерківці.

З 2006 до 2010 року підготовлено понад 60 майстрів спорту України та більше 170 кандидатів у майстри спорту України.


Спортивною роботою охоплено 5 тис. білоцерківців, з ними працюють 156 штатних тренерів. Щомісяця 10 кращих спортсменів та їхні тренери отримують стипендію міського голови.

Створено міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», який організовує фізкультурно-оздоровчу роботу в мікрорайонах.

Постійно оновлюється матеріально-технічна база спортивних закладів. З 2006 до 2010 року проведено капітальний ремонт 3-х спортивних майданчиків та поточний ремонт ще 17, встановлено 4 антивандальні спортивні тренажерні комплекси. У 2009 році в ДЮСШ «Зміна» облаштовано футбольне поле з якісним синтетичним покриттям.

Проведено капітальний ремонт ДЮСШ «Юність» та «Олімп». У спортивній школі №1 реконструйовано плавальний басейн, замінено вікна, вентиляцію, відремонтовано дах. Розпочато роботи та продовжується будівництво спортивного ядра на масиві Піщаний (вартість комплексу, відповідно до тендера, - 6,5 млн грн) та футбольного поля в Залізничному селищі.
Відведено земельну ділянку розміром 4,5 га в районі пам’ятного знака «Літак» для будівництва Палацу спорту.

Відновлено проведення в Білій Церкві міжнародного легкоатлетичного марафону.
У місті працює крита ковзанка «Льодовиковий період».


Для наймолодших мешканців по вул. Некрасова відкрито ігровий спортмайданчик «Фортеця», а за адресою вул. Некрасова, 99, встановлено сучасний дитячий гімнастичний комплекс «Атлет -2».




Немає коментарів: